Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

KLUBBB3 verklapt titel nieuwe album
27-11-2017 00:00:00

KLUBBB3 (Florian Silbereisen, Christoff De Bolle en Jan Smit) bevindt zich momenteel in een studio in München voor de opnamen van hun derde album, dat begin volgend jaar moet verschijnen. Blijkbaar hebben de heren daar ook tijd voor andere zaken, want er lekken geregeld details uit over de nieuwe plaat.

Echtgenote Andreas Martin dood gevonden
24-11-2017 00:00:00

De vermissing van Juliane Martin-Krause, de echtgenote van schlagerzanger Andreas Martin, is tot een tragisch einde gekomen. Afgelopen maandag werd door wandelaars een stoffelijk overschot gevonden in de bossen rond de woning van het echtpaar. De politie heeft nu bevestigd dat het om Juliane gaat.

Stimmen der Berge presenteren kerstalbum
22-11-2017 00:00:00

De afgelopen jaren heeft de groep Stimmen der Berge de Duitstalige muziekscene stormenderhand veroverd. Na de oprichting van de band in de zomer van 2014 hadden ze al snel veel succes met hun rijk gevarieerde repertoire en uiterst professionele optredens. Nu presenteren ze hun eerste kerstalbum.

Hein Simons in duet met zijn vroegere zelf
18-11-2017 00:00:00

Een van de meest opvallende albums van de laatste tijd werd uitgebracht door Hein Simons. De sympathieke Limburger, die als kind enorme successen vierde, gaat op ‘Heintje und ich’ in duet met zijn vroegere zelf. Oude opnamen worden met de nieuwste studiotechnieken gemixt met nieuw materiaal.

Nino de Angelo weer vrijgezel
15-11-2017 00:00:00

Het leek zo goed te gaan met Nino de Angelo. Na de scheiding van zijn vrouw Larissa had de schlagerster enkele maanden geleden de liefde hervonden bij zangeres Jenny van Bree. Maar nu is de liefde alweer voorbij. De kortstondige affaire heeft voor Jenny nog de meeste gevolgen, want zij scheidde van haar man.