Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Oonagh zwanger: herfsttournee uitgesteld
29-06-2017 00:00:00

Zangeres Oonagh is zwanger van haar eerste kind, zo maakte ze deze week bekend op haar Facebookpagina. De bevalling zal naar verwachting eind dit jaar plaatsvinden, wat voor Oonagh reden is om haar herfsttournee te verplaatsen naar april 2018. Reeds verkochte tickets blijven geldig voor volgend jaar.

Semino Rossi weet Maite Kelly te ontroeren
26-06-2017 00:00:00

Zangeres Maite Kelly viert tegenwoordig het ene succes na het andere. Het is dan ook niet zo gek dat Semino Rossi gretig toehapte toen ze hem aanbood een liedje te schrijven voor zijn nieuwe album ‘Ein Teil von mir’. Het resultaat mag er zijn, want toen Maite de versie van Semino hoorde was ze tot tranen geroerd…

Gunter Gabriel overleden
23-06-2017 00:00:00

Country- en schlagerlegende Gunter Gabriel is donderdag 22 juni overleden in een ziekenhuis in Hannover, zo heeft zijn management bekend gemaakt. De zanger, bekend om zijn losbandige levensstijl, bezweek aan de gevolgen van een valpartij op een stenen trap eerder deze maand.

Kerstin Ott wint 'Mein Star des Jahres'
21-06-2017 00:00:00

De populaire zangeres Kerstin Ott is wars van conventies en staat bekend om haar moderne sound en teksten die er niet om liegen. Bij de verkiezing van 'Mein Star des Jahres' is er massaal op haar gestemd, waardoor Kerstin tot winnaar werd uitgeroepen in de categorie ‘Hit van het jaar’.

Vanessa Mai getrouwd
19-06-2017 00:00:00

Tijdens een geheim huwelijksfeest op Mallorca is zangeres Vanessa Mai onlangs getrouwd met haar partner en manager Andreas Ferber. Er waren slechts dertig personen aanwezig bij het feest. Onder de bruiloftsgasten bevonden zich schlagersterren als zangeres Andrea Berg en Vanessa’s producent Dieter Bohlen.