Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Andrea Berg denkt na over jubileumalbum
11-05-2017 00:00:00

Schlagerkoningin Andrea Berg viert in 2017 haar 25-jarig jubileum op de bühne, en het lijkt erop dat ze dit niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Dankzij een warme interactie met haar fans denkt de 51-jarige zangeres nu hardop na over een jubileumalbum en wil haar achterban daar mogelijk zelfs bij betrekken!

Daliah Lavi overleden
09-05-2017 00:00:00

Schlagerzangeres en actrice Daliah Lavi is vorige week op 74-jarige leeftijd overleden in haar woonplaats Asheville in de Amerikaanse staat North Carolina. Haar Duitse manager verklaarde tegen de Bild-Zeitung dat hij het nieuws van het overlijden telefonisch vernam van Lavi’s echtgenoot Chuck Gans.

Jürgen Drews zet zich in voor dieren in nood
05-05-2017 00:00:00

Van schlagerzanger Jürgen Drews en zijn echtgenote Ramona is bekend dat zij grote dierenvrienden zijn. Bij tal van gelegenheden, zelfs bij optredens, wordt het stel gespot in aanwezigheid van hun honden Gypsy en Bacci. Maar hun dierenliefde gaat verder dan hun eigen twee viervoeters...

Maria Voskania ondanks rockballad naar finale
03-05-2017 00:00:00

Schlagerzangeres Maria Voskania heeft de finale van het RTL-programma ‘Deutschland sucht den Superstar’ bereikt. Zaterdag 6 mei neemt ze het op tegen drie medefinalisten. Het was voor Maria geen eenvoudige opgave om de eindstrijd te bereiken, want ze mocht in de halve finale geen schlagers zingen...

Nino de Angelo boos op platenmaatschappij
02-05-2017 00:00:00

Het leek zo goed te gaan met Nino de Angelo. In maart verscheen zijn nieuwe album ‘Liebe für immer’, waarmee hij terugkeerde in de spotlights. Maar nu lijkt de zanger en songwriter met Italiaanse roots zeer teleurgesteld over de resultaten van het album. De schuld daarvoor legt hij bij zijn nieuwe platenmaatschappij Telamo.