Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Nicole terug in Eurovisie-sferen
18-04-2017 00:00:00

Op haar nieuwe album ‘12 Punkte!’ brengt schlagerzangeres Nicole de mooiste momenten van zestig jaar Eurovisie Songfestival tot leven. Daarvoor maakte ze een keuze uit alle liedjes die het festival door de jaren heen hebben gewonnen, waaronder natuurlijk haar eigen ‘Ein bisschen Frieden’.

KLUBBB3 verkeert in adellijke kringen
14-04-2017 00:00:00

Donderdag 13 april presenteerde KLUBBB3 hun langverwachte nieuwe single ‘Märchenprinzen’. Voor de bijbehorende videoclip hebben de heren een echte prinses weten te strikken! Gloria von Thurn und Taxis is een groot liefhebber van schlagermuziek en verleende dan ook graag haar medewerking.

Echtgenoot Anna-Maria Zimmermann jaloers
12-04-2017 00:00:00

Anna-Maria Zimmermann heeft onlangs even een kleine hobbel moeten nemen in haar privéleven. Ter promotie van haar nieuwe single ‘Himmelblauen Augen’ nam ze een prachtige clip op in Los Angeles. Haar man Christian is nu echter jaloers op de iets te knappe tegenspeler van zijn echtgenote.

Truck Stop – ‘Made in Germany’
10-04-2017 00:00:00

Vrijdag 7 april verscheen ‘Made in Germany’, het nieuwe album van de Noord-Duitse band Truck Stop. In het titelnummer zingen ze over bier, bratwurst-grillen en voetbal, de belangrijkste highlights van hun dagelijks leven. Maar wie nu denkt met een brallerige mannenclub van doen te hebben, vergist zich lelijk...

Anna-Carina Woitschack presenteert derde album
06-04-2017 00:00:00

Op 21 april zal Anna-Carina Woitschack haar gloednieuwe album ‘Ich wollte nie dein Engel sein’ presenteren. Inmiddels is de eerste single gelanceerd: het titelnummer van de plaat licht alvast een tipje van de sluier op. Anna-Carina heeft samengewerkt met de succesvolle producer en songschrijver Eugen Römer.