Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

KLUBBB3 ook in Nederland succesvol
21-02-2017 00:00:00

Het populaire schlagertrio KLUBBB34, bestaande uit Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit, heeft momenteel grote successen met hun tweede album ‘Jetz Geht Richtig Los‘. Maar nu is er ook succes in de lage landen, dankzij de Nederlandstalige single ‘Het leven danst Sirtaki’.

Melissa Naschenweng brengt ‘Best of’-album uit
17-02-2017 00:00:00

Ze is een van de belangrijkste verjongers van de volkstümliche Musik: met haar kenmerkende roze accordeon en sexy uitstraling heeft de 26-jarige Melissa Naschenweng de traditie een geheel nieuwe wending gegeven. Na twee succesvolle albums presenteert de jonge Oostenrijkse nu het verzamelalbum ‘Das Beste’.

Nino de Angelo terug in de spotlights
16-02-2017 00:00:00

Zanger en songwriter Nino de Angelo keert terug in de spotlights met het nieuwe en doorleefde album ‘Liebe für immer’. De schlagerzanger met Italiaanse roots klinkt sterker dan ooit, en de verwachting is dan ook dat deze plaat het begin is van een geslaagde comeback.

Beatrice Egli presenteert nieuwe single
13-02-2017 00:00:00

‘Federleicht’, zo heet de nieuwe single van Beatrice Egli. Het nummer is afkomstig van de fan-editie van haar album ‘Kick im Augenblick’, waarmee de Zwitserse zangeres het afgelopen jaar hoge ogen gooide. ‘Federleicht’ is wat dat betreft echter zeker geen mosterd na de maaltijd...

Tanja Lasch presenteert 'Herzkino'
11-02-2017 00:00:00

Op vrijdag 10 februari verscheen ‘Herzkino’, het nieuwe album van zangeres Tanja Lasch. Samen met de bekende producer Stefan Pössnicker maakte ze een zeer persoonlijke plaat, met teksten die gevoelige onderwerpen en zelfs taboes niet uit de weg gaan. Zo kruipt ze in de huid van een vrouw die vreemd is gegaan...