Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Heino in kerstsferen met Sarah Jane Scott
08-12-2016 00:00:00

In 2005 nam schlagerster Heino na vijftig jaar op de bühne afscheid van zijn publiek. Sindsdien doet hij vooral waar hij zelf zin in heeft. Na onder meer een album met metalversies van zijn bekendste nummers heeft hij nu besloten weer eens een kerstalbum uit te brengen: 'Mit weihnachtlichen Grüßen'.

 

Kerstin Ott presenteert debuutalbum ‘Herzbewohner’
07-12-2016 00:00:00

Zangeres Kerstin Ott speelde zich de afgelopen anderhalf jaar in de kijker bij het Duitse publiek met twee zeer goed ontvangen singles. En nu is er dan het debuutalbum ‘Herzbewohner’, waarmee Kerstin meer laat horen van haar bijzondere mix van Pop, Dance, Folk en Schlager.

Stimmen der Berge presenteert ‘Best Of’ album
02-12-2016 00:00:00

Het afgelopen jaar heeft de groep ‘Stimmen der Berge’ de Duitstalige muziekscene stormenderhand veroverd. Afgelopen voorjaar verscheen hun debuutalbum ‘Wenn die Sonne erwacht in den Bergen’, dat het meteen goed deed in de charts. En nu is er zelfs al een ‘Best Of’ album van deze ‘Boyband van de Volksmusik’!

Nieuw album en tournee voor KLUBBB3
30-11-2016 00:00:00

In januari van dit jaar werd de schlagerwereld aangenaam verrast door de band KLUBBB3, bestaande uit de Duitse zanger en presentator Florian Silbereisen, de Vlaamse zanger Christoff de Bolle en onze eigen Jan Smit. Nu komt het logische vervolg: een tweede album en de allereerste tournee van KLUBBB3!

Pures Glück presenteert ‘Total verrückt’
28-11-2016 00:00:00

Pures Glück is bezig aan een gestage opmars in de Duitse discotheken. Nu presenteert het feestduo hun nieuwe single, die de titel ‘Total verrückt’ heeft meegekregen. Dat lijkt te suggereren dat Christian en Ralf helemaal gek zijn geworden, maar dat is zeker niet het geval...