Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Jogl Brunner zet solocarrière door
13-12-2016 00:00:00

Jarenlang vormde hij samen met zijn broer Charly het uiterst succesvolle duo Brunner & Brunner. Maar nadat de Oostenrijkse broers in 2010 bekendmaakten dat ze ieder hun eigen weg zouden gaan, bleef het een aantal jaren stil rond Jogl Brunner. Nu presenteert hij zich weer aan het grote publiek.

Laura Wilde – ‘Echt’
11-12-2016 00:00:00

Vijf jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met zangeres Laura Wilde. Ze viel met haar debuutalbum meteen op als een nieuwe ‘powervrouw’ in de schlagerwereld. Na drie goed ontvangen albums en diverse eervolle onderscheidingen presenteert Laura nu haar vierde album: ‘Echt’.

Heino in kerstsferen met Sarah Jane Scott
08-12-2016 00:00:00

In 2005 nam schlagerster Heino na vijftig jaar op de bühne afscheid van zijn publiek. Sindsdien doet hij vooral waar hij zelf zin in heeft. Na onder meer een album met metalversies van zijn bekendste nummers heeft hij nu besloten weer eens een kerstalbum uit te brengen: 'Mit weihnachtlichen Grüßen'.

 

Kerstin Ott presenteert debuutalbum ‘Herzbewohner’
07-12-2016 00:00:00

Zangeres Kerstin Ott speelde zich de afgelopen anderhalf jaar in de kijker bij het Duitse publiek met twee zeer goed ontvangen singles. En nu is er dan het debuutalbum ‘Herzbewohner’, waarmee Kerstin meer laat horen van haar bijzondere mix van Pop, Dance, Folk en Schlager.

Stimmen der Berge presenteert ‘Best Of’ album
02-12-2016 00:00:00

Het afgelopen jaar heeft de groep ‘Stimmen der Berge’ de Duitstalige muziekscene stormenderhand veroverd. Afgelopen voorjaar verscheen hun debuutalbum ‘Wenn die Sonne erwacht in den Bergen’, dat het meteen goed deed in de charts. En nu is er zelfs al een ‘Best Of’ album van deze ‘Boyband van de Volksmusik’!