Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Michael Wendler: nieuw land, nieuw album
07-09-2016 00:00:00

‘Michael Wendler keert Duitsland de rug toe!’ Deze boodschap was de afgelopen maanden geregeld in de media te lezen. De zanger zou al zijn verhuisd naar Florida, waar zijn dochter inmiddels naar school gaat. Maar dit emigratieverhaal is niet zo rigoureus als het lijkt, zo liet Michael onlangs weten in een video op facebook.

Michelle viert de nazomer
03-09-2016 00:00:00

Op dit moment beleven we de laatste mooie zomerdagen en daarna gaan we weer richting de herfst. Maar zangeres Michelle wil daar nog even niets van weten. Haar nieuwe single ‘So schön ist die Zeit’ staat bol van de zomerse romantiek, en in de videoclip danst ze over het strand alsof de zomer nog maanden kan duren...

Twintig miljoen clicks voor Roland Kaiser en Maite Kelly
31-08-2016 00:00:00

Drie jaar geleden besloten schlagerzanger Roland Kaiser en zangeres Maite Kelly samen de bühne op te gaan. Een beslissing die grote gevolgen zou hebben, want hun duet ‘Warum hast du nicht nein gesagt’ hoort inmiddels bij de allergrootste schlagerhits aller tijden...

Zonnige nieuwe single voor Beatrice Egli
26-08-2016 00:00:00

Beatrice Egli kennen we als een opgeruimd type. De Zwitserse zangeres presenteert zich steevast met een vrolijke lach en ook haar muziek heeft een uitermate positieve uitstraling. Dat blijkt maar weer eens met haar nieuwe single ‘Fliegen’. Van dit liefdesliedje krijg je meteen een goed humeur!

Gina ontbijt op het dak
24-08-2016 00:00:00

Nieuwkomer Gina weet hoe ze meteen de aandacht moet trekken: haar debuutalbum heeft de levenslustige en avontuurlijke titel ‘Frühstück auf dem Dach’ meegekregen. Gina wordt door bekende artiesten als de Zillertaler Schürzenjäger en Semino Rossi gezien als een grote nieuwe belofte in schlagerland.