Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Zonnige nieuwe single voor Beatrice Egli
26-08-2016 00:00:00

Beatrice Egli kennen we als een opgeruimd type. De Zwitserse zangeres presenteert zich steevast met een vrolijke lach en ook haar muziek heeft een uitermate positieve uitstraling. Dat blijkt maar weer eens met haar nieuwe single ‘Fliegen’. Van dit liefdesliedje krijg je meteen een goed humeur!

Gina ontbijt op het dak
24-08-2016 00:00:00

Nieuwkomer Gina weet hoe ze meteen de aandacht moet trekken: haar debuutalbum heeft de levenslustige en avontuurlijke titel ‘Frühstück auf dem Dach’ meegekregen. Gina wordt door bekende artiesten als de Zillertaler Schürzenjäger en Semino Rossi gezien als een grote nieuwe belofte in schlagerland.

Nieuw album Hansi Hinterseer op komst
20-08-2016 00:00:00

Goed nieuws voor de vele fans van Hansi Hinterseer, want op 14 oktober presenteert de blonde Volksmusik-ster zijn nieuwe album ‘Bergsinfonie’. Op vrijdag 19 augustus verscheen als voorloper het titelnummer van dit album op single. Daarop is de inmiddels 62-jarige Oostenrijker te horen zoals we hem kennen...

Amigos zetten zich in tegen kindermishandeling
17-08-2016 00:00:00

Het duo Amigos wist met hun meest recente album ‘Wie ein Feuerwerk’ de eerste plaats van de hitparade te bereiken in Duitsland, Oostenrijk en hun eigen Zwitserland. Maar de broers Karl-Heinz en Bernd Ulrich houden zich niet alleen bezig met het schrijven van uiterst succesvolle schlagers.

Even kennismaken: Verena & Nadine
13-08-2016 00:00:00

Onlangs verscheen ‘Glücksbringer’, het nieuwe album van Verena en Nadine. Het is het tweede studioalbum van de blonde tweelingzussen, die zich twee jaar geleden al in de kijker speelden met hun debuut-CD ‘Zwei Herzen’. Verena en Nadine Büning zijn afkomstig uit Ahaus, net over de grens bij Enschede...