Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Nieuw album voor Bernhard Brink
22-01-2016 00:00:00

Al tientallen jaren staat Bernhard Brink op de bühne als presentator en schlagerzanger. Nu, exact vier decennia na zijn debuutalbum ‘Ich bin noch zu haben’, verschijnt van hem het album ‘Unendlich’. De plaat bevat zowel nieuwe songs als enkele oude hits, die zijn voorzien van een nieuw arrangement en een verrassende sound.

Roland Kaiser opnieuw onderscheiden
15-01-2016 00:00:00

Roland Kaiser staat er al jaren om bekend dat hij zich inspant voor mensen aan de onderkant van onze samenleving. De nu 63-jarige schlagerzanger uit Berlijn zet zich in voor diverse sociale projecten in Duitsland. Kaiser werd hiervoor al meerdere malen onderscheiden, en vorige week kwam daar een prachtige prijs bij...

Semino Rossi begint aan uitgebreide tournee
11-01-2016 00:00:00

Begin oktober vorig jaar verscheen van Semino Rossi het prachtige album ‘Amor – die schönsten Liebeslieder aller Zeiten’. Talloze fans zijn inmiddels gevallen voor de passie en overtuiging waarmee hij zijn muziek weet te brengen. En voor hen is er goed nieuws, want Semino begint in februari aan een uitgebreide tournee.

KLUBBB3 debuteert met onvervalste schlagerplaat
08-01-2016 00:00:00

Vrijdag 8 januari verscheen ‘Vorsicht, Unzensiert!’, het eerste album van KLUBBB3. Dit ‘supertrio’ is een idee van drie bevriende muzikanten uit drie verschillende landen die hun passie voor echte en ware schlager delen: Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff.

Helene en Florian krijgen het nog druk
04-01-2016 00:00:00

Het is januari en dus een mooi moment om vooruit te blikken op het komende jaar. Naar het zich laat aanzien, krijgt het showbizzkoppel Helene Fischer en Florian Silbereisen het in 2016 nog behoorlijk druk. En dat tempert de verwachtingen over hun eventuele huwelijk aanzienlijk...