Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Annemarie Eilfeld is uitgebokst
25-11-2015 00:00:00

Zangeres Annemarie Eilfeld, bekend van haar deelname aan 'Deutschland sucht den Superstar' (de Duitse versie van Idols), heeft haar relatie met professioneel bokser Tom Schwarz na vijftien maanden verbroken. En het heeft er alles van dat een pikante foto in de BILD-Zeitung daarvan de reden is...

Het ‘perfecte ogenblik’ voor Gaby Albrecht
19-11-2015 00:00:00

Onlangs verscheen ‘Der perfekte Augenblick’, het nieuwe album van Gaby Albrecht. Zoals we van haar gewend zijn, zingt ze daarop weer over de belangrijke zaken in het leven, zoals familie en de liefde. Opvallend is dat Gaby ook enkele maatschappelijke thema’s aansnijdt, waaronder de vluchtelingenproblematiek.

Stemmen voor verzamelalbum Howard Carpendale
17-11-2015 00:00:00

Nog enkele weken en dan is het zover: Schlagerzanger Howard Carpendale wordt 70! Ter gelegenheid hiervan verschijnt op vrijdag 8 januari 2016, een week voor zijn verjaardag, een bijzonder verzamelalbum dat op dit moment wordt samengesteld door zijn vele fans. En ook jij kunt je zegje doen!

Andreas Fulterer – ‘Kleine Lichter’
12-11-2015 00:00:00

Zanger Andreas Fulterer laat op dit moment van zich horen met ‘Kleine Lichter’, de perfecte single voor dit jaargetijde. Nu de donkere dagen voor kerst in aantocht zijn, brengt Andreas met zijn fraaie stemgeluid niet alleen warmte maar dankzij de aansprekende tekst van het liedje ook het hoognodige licht in de duisternis.

Eva Hanser – een sterke nieuwe stem uit Oostenrijk
10-11-2015 00:00:00

Wie denkt dat de muziek uit het Oostenrijkse Zillertal gedomineerd wordt door het geluid van de accordeon en de viool, moet beslist de CD ‘Zeitgefühl’ van Eva Hanser beluisteren. Deze jonge zangeres maakt veel indruk met haar debuutalbum, dat veel verschillende stijlen in zich verenigt.