Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Peter Wackel trekt alle registers open
29-01-2016 00:00:00

Al twintig jaar is Peter Wackel een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het Partyschlager-genre. En dat moet je natuurlijk wel waarmaken bij je jubileum! Laat dat maar aan Peter Wackel over, want op 2 april staat de bezoekers van het eenmalige Party Gala in Neurenberg heel wat te wachten...

Eindelijk nieuwe muziek van Fantasy
26-01-2016 00:00:00

Na de grote successen de afgelopen jaren, liet het duo Fantasy hun fans behoorlijk lang wachten op nieuw materiaal. Maar nu is het dan eindelijk zover: de koningen van de pop-schlager lanceren op 19 februari hun nieuwe album 'Freudensprünge’. Als voorloper verscheen onlangs de single ‘Wenn du mir in die Augen schaust’.

Nieuw album voor Bernhard Brink
22-01-2016 00:00:00

Al tientallen jaren staat Bernhard Brink op de bühne als presentator en schlagerzanger. Nu, exact vier decennia na zijn debuutalbum ‘Ich bin noch zu haben’, verschijnt van hem het album ‘Unendlich’. De plaat bevat zowel nieuwe songs als enkele oude hits, die zijn voorzien van een nieuw arrangement en een verrassende sound.

Roland Kaiser opnieuw onderscheiden
15-01-2016 00:00:00

Roland Kaiser staat er al jaren om bekend dat hij zich inspant voor mensen aan de onderkant van onze samenleving. De nu 63-jarige schlagerzanger uit Berlijn zet zich in voor diverse sociale projecten in Duitsland. Kaiser werd hiervoor al meerdere malen onderscheiden, en vorige week kwam daar een prachtige prijs bij...

Semino Rossi begint aan uitgebreide tournee
11-01-2016 00:00:00

Begin oktober vorig jaar verscheen van Semino Rossi het prachtige album ‘Amor – die schönsten Liebeslieder aller Zeiten’. Talloze fans zijn inmiddels gevallen voor de passie en overtuiging waarmee hij zijn muziek weet te brengen. En voor hen is er goed nieuws, want Semino begint in februari aan een uitgebreide tournee.