Welkom op de website van SchlagerTV, de eerste Nederlandse tv-zender die zich geheel toelegt op schlager en andere ‘Volksmusik’. Liefhebbers van het Duitstalige levenslied komen volop aan hun trekken bij SchlagerTV.

 

Helene Fischer turnt op de Brooklyn Bridge
02-01-2018 00:00:00

Enkele dagen nadat ze in Duitsland bijna zes miljoen televisiekijkers trok met haar ‘Helene Fischer Show’, komt de schlagerkoningin met een opvallende nieuwjaarsgroet aan haar fans. Op Helene’s facebookpagina verschenen op 1 januari vijf nieuwe foto’s waarop ze te zien is op de Brooklyn Bridge in New York.

‘Feuerwerk’ van Sarah Schiffer
29-12-2017 00:00:00

Vlak voor de jaarwisseling presenteert Sarah Schiffer haar nieuwe single, die heel toepasselijk ‘Feuerwerk’ ís getiteld. Het gaat om alweer de vierde single van haar debuutalbum ’Freier Fall’. Opmerkelijk is wel dat Sarah eigenlijk heel erg bang is voor vuurwerk...!

DJ Ötzi keert terug naar zijn roots
27-12-2017 00:00:00

Vorig jaar besloot DJ Ötzi terug te keren naar zijn roots en een viertal optredens te verzorgen in Oostenrijkse skioorden. Dat smaakte blijkbaar naar meer, want in het nieuwe jaar verzorgt de Oostenrijkse zanger onder de naam ‘Gipfeltour 2018’ maar liefst acht optredens in de bergen.

Kerstmis bij de schlagersterren
24-12-2017 00:00:00

Ook de sterren van de schlagerwereld vieren de kerstdagen natuurlijk het liefste thuis met familie en vrienden. De website schlagerplanet.com onthult hoe Andrea Berg, Semino Rossi, Vicky Leandros en DJ Ötzi de feestdagen doorbrengen.

Wolkenblau presenteert debuutalbum
22-12-2017 00:00:00

Deze maand verscheen ‘Vater & Sohn’, het debuutalbum van Wolkenblau. Zoals de titel van het album al aangeeft, gaat het bij dit duo inderdaad om vader en zoon: Jean-Marc en Julien Muller. En dat is niet het enige bijzondere, want deze schlagerfamilie is afkomstig uit Frankrijk!