Nieuws
Fantasy zegt concerten af wegens ziekte
08-05-2018 00:00:00

Het populaire schlagerduo Fantasy moet op dit moment noodgedwongen veel fans teleurstellen. Vanwege ziekte van zanger Freddy moesten diverse optredens worden afgezegd. Op zaterdag 5 mei werd hun show in het plaatsje Löbau na de pauze gestaakt omdat Freddy zich niet goed voelde. Er werd een arts bijgehaald en die gebood absolute rust voor de zanger. Daardoor moesten ook de optredens in Berlijn (zondag) en Graz (maandag) afgezegd worden. Het duo is op dit moment bezig met een uitgebreide jubileumtournee, die tot 2019 zal duren.
 

Wat de precieze medische klachten zijn, is niet bekendgemaakt. Op de Facebookpagina van Fantasy geeft Freddy wel aan ontroostbaar te zijn. “Ik wil altijd alles geven voor onze fans. Niets geeft me meer plezier dan voor jullie op de bühne te staan”, aldus de aangeslagen zanger. “Ik doe er alles aan om zo snel mogelijk weer fit te zijn en de afgezegde optredens alsnog plaats te laten vinden.”
 

Voor het optreden in het Tempodrom in Berlijn is inmiddels een vervangende datum gevonden. Op 31 mei kan iedereen die al in het bezit was van een kaartje alsnog van Fantasy genieten. Gekochte kaarten kunnen ook worden ingeruild.
 

Afgezien van deze tijdelijke tegenslag gaat het Fantasy de laatste tijd behoorlijk voor de wind. In maart bereikten Freddy Malinowski en Martin Hein binnen één week de eerste plaats van de Duitse albumcharts met ‘Das Beste von Fantasy – Das große Jubiläumsalbum mit allen Hits!’. Bovendien heeft Freddy aangekondigd dat hij in september in het huwelijk zal treden met zijn partner Dean, ten overstaan van vijfhonderd fans, vrienden en familie. Martin liet zich op liefdesgebied ook niet onbetuigd, hij scheidde van zijn vrouw Tanja Lasch en heeft sinds kort een romance met de jonge zangeres Mela Rose.
 

Bron: schlagerplanet.com