Nieuws
Helene Fischer: roem heeft twee kanten
03-10-2017 00:00:00

Sinds haar megahit ‘Atemlos durch die Nacht’ is ze de onbetwiste superster van de hedendaagse schlagerwereld. Haar nieuwste album haalde al voor de verschijningsdatum de platinastatus, en haar huidige tournee zet qua presentatie en omvang een nieuwe standaard. Maar deze roem heeft voor- en nadelen, zo geeft Helene Fischer toe.
 

In een interview met het magazine Stern sprak ze bijvoorbeeld haar ergernis uit over de vele fotografen die haar achtervolgen. “Ik word soms helemaal gek van die paparazzi”, aldus Helene. “Zeker als ze de eerste mensen zijn die ik ’s ochtends tegenkom.” De 33-jarige zangeres vertelde dat ze om die reden tijdens haar vakantie soms de hele dag binnen was gebleven.
 

Maar natuurlijk heeft de roem ook zo zijn voordelen. In het Pro7 llifestyle-magazine ‘red’ biechtte Helene op dat ze haar bekendheid wel eens heeft ingezet om alsnog een tafel te veroveren in een volgeboekt restaurant. En ook een ontbijtje op de hotelkamer na check-out tijd blijkt ineens tot de mogelijkheden te behoren. “Tja, dat is wel leuk natuurlijk”, geeft de blonde schlagerster grif toe.
 

Ondanks al deze leuke en minder leuke aspecten van haar beroemdheid blijft Helene met beide voeten op de grond staan. Dat zit nou eenmaal in haar karakter, al krijgt ook haar partner Florian Silbereisen veel lof toegezwaaid. “Zonder de zekerheid, liefde en warmte die hij me biedt, zou ik dit leven niet volhouden”, aldus Helene in het interview met ‘red’. “Dankzij Florian kan ik altijd weer terug naar mezelf, naar de normale wereld. Zonder hem zou ik niet de artiest kunnen zijn die iedereen kent van de bühne.”
 

Bron: schlagerplanet.com