Nieuws
Helene Fischer turnt op de Brooklyn Bridge
02-01-2018 00:00:00

Enkele dagen nadat ze in Duitsland nog bijna zes miljoen televisiekijkers trok met haar ‘Helene Fischer Show’, komt deze schlagerkoningin met een opvallende nieuwjaarsgroet aan haar fans. Op Helene’s facebookpagina verschenen op maandag 1 januari vijf nieuwe foto’s waarop ze te zien is op de beroemde Brooklyn Bridge in New York. Meest opmerkelijk is nog dat ze daarbij verschillende turnhoudingen aanneemt, waarbij ze zelfs op haar hoofd staat terwijl de andere wandelaars op de brug klaarblijkelijk even op haar moeten wachten.
 

“Voor het nieuwe jaar wens ik jullie uit de grond van mijn hart het allerbeste”, zo laat de 33-jarige zangeres weten. “Dat we ook in 2018 maar weer veel onvergetelijke momenten mogen delen! Ik kijk ernaar uit om binnenkort weer met jullie een feestje te kunnen bouwen.”
 

Of Helene Fischer op dit moment werkelijk in New York verblijft of dat de foto’s op een eerder tijdstip zijn gemaakt is niet duidelijk. Het lijkt erop dat de opnamen in de winter zijn gemaakt, dus dat wijst er mogelijk op dat ze recent zijn. Bovendien lijkt het niet onlogisch dat ze dit succesvolle jaar in stijl wil afsluiten met vuurwerk en champagne in een bruisende metropool. Haar nieuwe album bijvoorbeeld was wederom de best verkochte plaat van Duitsland, een kunstje dat ze nu al voor de vierde keer heeft klaargespeeld. Dat vraagt om een feestje in stijl…
 

Bron: schlagerplanet.com