Nieuws
KLUBBB3 wijkt uit voor sneeuwstorm
08-01-2018 00:00:00

Het leek zo’n goed idee. Voor de opnamen van hun nieuwe clip ‘Ho-Dio-Di-Jee’ reisde de populaire Schlagerboyband KLUBB3 naar het Oostenrijkse Gerlos, waar prachtige beelden geschoten zouden worden op de fraai besneeuwde pistes. De locatie was gekozen op voorspraak van Jan Smit, die net als veel andere Nederlanders graag op vakantie gaat in het fraaie Zillertal. Op de tweede dag werd KLUBB3 echter geconfronteerd met een enorme sneeuwstorm, die buitenopnamen onmogelijk maakte. Maar de heren lieten zich door de wispelturige weergoden niet uit het veld slaan…
 

Na razendsnel schakelen weken Jan Smit, Christoff en Florian Silbereisen uit naar een Après-Ski-Bar in Gerlos, waar de verbaasde gasten zich plotseling op een opnameset bevonden. Drie keer werd het nummer van achter de bar uitgevoerd, tot groot vermaak van de aanwezigen die vrolijk meezongen en dansten. Zij kunnen zichzelf terugzien in de video van ‘Ho-Dio-Di-Jee’, dat tevens de titel is van de speciale Benelux-editie van het nieuwe album van KLUBBB3. Vrijdag 12 januari verschijnt de nieuwe plaat, die in Duitsland wordt uitgebracht onder de titel ‘Wir werden immer mehr!’. Op de Benelux-editie staan twee Nederlandstalige bonustracks, waaronder 'Je slaat jezelf er wel doorheen'.
 

KLUBBB3 zal het nieuwe album ook in België gaan promoten. Over een paar maanden gaan de heren weer op tournee. Van 3 april tot en met 5 mei zijn ze onder de naam ‘Das große Schlagerfest’ te zien in maar liefst 28 Duitse steden plus de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.
 

Bron: schlagerplanet.com