Nieuws
Patrick Lindner en Nicki zingen duet
05-01-2018 00:00:00

Vooruitlopend op zijn nieuwe album 'Leb Dein Leben’ presenteerde schlagerster Patrick Lindner op vrijdag 5 januari een opvallend duet met Nicki, de ‘Beierse cowgirl’ van wie we alweer enkele jaren niets gehoord hadden. Samen namen ze een uiterst vrolijke en aanstekelijke versie op van ‘Baby Voulez Vous’, een hit van onze ‘eigen’ BZN uit 1999 die voor deze gelegenheid in het Duits is vertaald.
 

De uit München afkomstige Lindner is een perfecte match voor Nicki, die vanaf de jaren tachtig naam maakte met in het Beiers dialect gezongen countryliedjes. Haar carrière kende mede vanwege gezinsuitbreiding en gezondheidsproblemen de afgelopen jaren een wat grillig verloop, maar de 51-jarige zangeres is met dit duet weer helemaal terug in de spotlights.
 

Tegenover Boulevardkrant Bild verklaarde Nicki dat Patrick Lindner haar opgebeld had met de vraag of ze samen met hem dit lied wilde zingen. “Omdat we elkaar al lange tijd kennen en het liedje me wel aanstond heb ik meteen ja gezegd!”, aldus Nicki. “Van belang is ook dat mijn dochters inmiddels 15 en 17 jaar zijn, waardoor ik meer tijd overhoud om me aan de muziek te wijden”. Patrick Lindner beleefde naar eigen zeggen ‘heel veel plezier’ aan de samenwerking met Nicki. “Door haar Beierse dialect komt het liedje echt tot leven”, verklaart de nu 57-jarige zanger tegen Bild.
 

Bron: schlagerplanet.com